Om oss

Frøyaklinikken ble etablert i 2001 som landets første komplementære klinikk, med spesialisering innen ufrivillig barnløshet (infertilitet), graviditet og mor-barn-helse. Vi har bred erfaring i alle aspekter ved det å unnfange og bære fram barn. Vi gir behandling med akupunktur/øreakupunktur, soneterapi, homeopati, vitaminer/mineraler, urter og ernæring.

Vi har også en jordmor hos oss, Kirsten Watnaas, som har jobbet som jordmor i 20 år. Hun gir svangerskapsoppfølging, og følger opp i barselperioden med ammehjelp. Hun setter akupunktur for å øke melkeproduksjonen. Grurer du deg til fødsel, eller har hatt en tøff fødsel - er hun en god og trygg person å ha en samtale med. Ta kontakt med Frøyaklinikken om du ønsker å gå til jordmor.

Når du ringer til klinikken vil du få hjelp av fertilitets og svangerskapsterapuet Anette Heggemsnes eller Helen Kranstad Aasrud.

Vi har et godt samarbeid med fertilitetsklinikker, allmennleger, gynekologer, androlog, psykologer, jordmødre, kiropraktorer og andre terapeuter, til det beste for våre pasienter.

 

anette+barn.jpg