Velkommen til Frøyaklinikken

Å unnfange nytt liv, for så å bære fram et barn er en stor begivenhet. Kroppene vår er skapt for dette, men i dagens samfunn er det mange faktorer som kan påvirke denne prosessen.

Vi på Frøyaklinikken arbeider spesifikt med barnløshet/ infertilitet, gravide og tiden etter fødsel. Vi er her for å hjelpe dere!

Vår jobb er å tilrettelegge, forenkle og forbedre alle aspekter ved det å bli gravid, både ved naturlig graviditet og ved assistert befruktning, svangerskap, fødsel og barseltid.

Det er vår kombinasjon av komplementære behandlingsformer (akupunktur, homeopati, soneterapi, urter, ernæring), i tillegg til samarbeid med en rekke relevante fagmiljøer, som gjør behandling hos oss effektiv og trygg.

 
 

 

Barnløshet

Det er ikke alle par som får barn like lett. I Norge rammes 10-13% av ufrivillig barnløshet/infertilitet og for mange oppleves dette tøft både fysisk og psykisk.

Graviditet

På Frøyaklinikken har vi som mål å lette på plagene som kan oppstå under svangerskapet, og i tillegg forberede den gravide til en bedre og raskere fødsel.

Mor og barn

Tiden etter fødsel kan være tøff for noen, og for de som trenger det kommer vi på hjemmebesøk. Vi behandler slitne nybakte mødre, brystbetennelser og babyer med vondt i magen (kolikk).